AUTORSKE IZLOŽBE   Leave a comment

2014 NOČ MUZEJA 2014

http://http://youtu.be/jyad8zv-xC4

Објављено је 13.11.2014.

U “Noći muzeja” RTS je obeležio nizom eksponata i medju njima bile su i umetničke slike Milice Stojković koja je i došla na ovu manifestaciju.Autor Milica Stojković kamera , montaža i izbor muzike
https://www.youtube.com/user/violina12
https://www.youtube.com/user/violina123

http://uns.org.rs/desk/journalism-corner/39679/muzicari-i-muze-samostalna-izlozba-milice-stojkovic.html

UNS Новинарско ћоше

PRED GITANOSIMA MILICA STOJKOVIĆ

RTS NOĆ MUZEJA

03. 06. 2016.

“Музичари и музе”, самостална изложба Милице Стојковић

Под слоганом “Отвори очи у ноћи музеја 2016”,  овогодишња Ноћ музеја открила је нове просторе и понудила до сада неиспричане приче.  Током ове манифестације Радио телевизија Србије је понудила богат и разноврстан програм – чак пет изложбених поставки у галеријским просторима РТС-а и свирке на два пункта – у Таковској и Хиландарској улици. Једна од њих је била и  изложба Милице Стојковић, чланице УНС-а и најстаријег  веб и видео новинара. Милица је публици представила уметничке слике рађене у техници дигитал арта. На њима су ликови музичара које је ауторка годинама сликала и преносила на платно.

Милици Стојковић ово је трећа изложба у галерији РТС-а, а само за Ноћ музеја ову галерију посетило је око 10 хиљада посетилаца.  

 

Портрети музичара на платнима Милице Стојковић могли су да се виде током Ноћи музеја у галерији РТС-а

Павле Медаковић, диригент [нерегистровани]у 11:24

слике Милице Стојковић

Милица Стојковић, најстарији веб и видео новинар плени пре свега својим оптимизмом, преданошћу и вредноћом иако је превалила већ високе године. Присутна је на готово свим концертима, изложбама и културним догађањима и на савремен начин путем видео записа оставља траг о културним догађањима у Београду. Задивљује и како је сама овладала вештином снимања и монтирања снимљеног материјала. Њена још једна успешна страст је и сликање и ова изложба то показује на најбољи могући начин. Желим јој добро здравље и још стваралачке енергије. Велики поздрав и захвалност, Павле Медаковић диригент.

Posted October 22, 2013 by autor Milica Stojkković

Leave a comment

СРБски ФБРепортер

Разбијмо режимски медијски мрак - будимо сви ФБ репортери

Herbanic Tinkture

100% Prirodni Preparati

Espied

A portfolio theme for designers and photographers

ARS WORLD

ART PLAIZIR

VIDEO ARTIZAM

Just another WordPress.com site